QR code στην επιχείρηση

QR code, σε Βιτρίνες καταστημάτων QR code, σε Έντυπα Επιχείρησης QR code, σε Επαγγελματικές κάρτες Κατάλογοι Εστιατορίων, Καφετέριας κ.λπ. Οδηγίες Χρήσης Συσκευής ή Μηχανήματος Υπαίθριες Διαφημίσεις Διαγωνισμοί και Δώρα

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σας, μπορεί να αντιστοιχηθούν σε ένα και μοναδικό, QR Code.

QR code στην επιχείρηση

QR code, σε Βιτρίνες καταστημάτων QR code, σε Έντυπα Επιχείρησης QR code, σε Επαγγελματικές κάρτες Κατάλογοι Εστιατορίων, Καφετέριας κ.λπ. Οδηγίες Χρήσης Συσκευής ή Μηχανήματος Υπαίθριες Διαφημίσεις Διαγωνισμοί και Δώρα

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σας, μπορεί να αντιστοιχηθούν σε ένα και μοναδικό, QR Code.

QR code στην επιχείρηση

QR code στην επιχείρηση, σημαίνει δημιουργία και μεθόδευση της χρήσης του, όπως:

Qr code σε Έντυπα, Qr code σε Επαγγελματικές Κάρτες, Μενού Εστιατορίου, Καφετέριας, Οδηγίες Χρήσης Συσκευής ή Μηχανήματος με χρήση QR code κ.α.

1. QR code σε έντυπα, επιχείρησης.
Όταν μια επιχείρηση δημιουργήσει ένα διαφημιστικό έντυπο για διανομή, επιβάλλεται να υπάρχει σε αυτό και ένας ή περισσότεροι κωδικοί QR, που να οδηγεί (ή οδηγούν) κατά περίπτωση σε επί πλέον πληροφορίες. Βασικό πλεονέκτημα ότι ο χρήστης μετά την αποθήκευση της διασύνδεσης που δημιουργεί ο QR κωδικός, θα μπορεί εύκολα να ανατρέχει στην πληροφορία και χωρίς το έντυπο.
1
2. Επαγγελματικές κάρτες με QR code
Σημαντικό, να τοποθετήσουμε την εικόνα ενός κωδικού QR στις επαγγελματικές μας κάρτες. Μοιράζεστε αμέσως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση URL του διαδικτυακού σας τόπου και τα στοιχεία της εταιρείας σας με μια απλή σάρωση ενός κωδικού vCard. Άπαξ και σαρώσετε έναν τέτοιο κωδικό, εμφανίζονται τα στοιχεία στην οθόνη του smartphone σας, προτρέποντά σας να αποθηκεύσετε την εν λόγω επαφή.
2

3. QR codes για μενού εστιατορίου και καφετέριας

Αυτός ο τομέας χρήσης κερδίζει πολύ έδαφος λόγω των πλεονεκτημάτων που αναδεικνύει. Ο κωδικός QR, οδηγεί στους καταλόγους (Μενού). Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτούς από οπουδήποτε και όποτε θελήσουν και θα βλέπουν πάντα την τελευταία ενημερωμένη έκδοσή τους. Ο κωδικός QR μπορεί να υπάρχει επάνω στα τραπέζια, στις αποδείξεις, στα κουτιά συσκευασίας, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπουδήποτε φανταστείτε και σας εξυπηρετεί.
3
4. Οδηγίες Χρήσης με χρήση QR code
Ο χρήστης με αυτόν τον κώδικα, θα έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που εσείς θεωρείτε ότι χρειάζονται. Αν θέλετε, η μορφή τους θα είναι από απλό κείμενο έως σύνθετο ηλεκτρονικό έντυπο εμπλουτισμένο με τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη αν θέλετε με χαρακτηριστικά εικονικού βιβλίου.
Συνήθως ο κωδικός QR τοποθετείται επάνω στη συσκευή ή στο μηχάνημα ή στη συσκευασία του.
4
5. QR code σε Υπαίθριες Διαφημίσεις.
Μη σπαταλάτε τεράστια ποσά σε μεγάλες διαφημίσεις στους δρόμους ή στα αεροδρόμια. Χρησιμοποιήστε τους QR κωδικούς σε τέτοιου είδους καταχωρήσεις ξοδεύοντας πολύ λιγότερα χρήματα λόγω του μεγέθους και «πείτε» περισσότερα λόγω της πληροφορίας που αποθηκεύουν οι κωδικοί. Μπορείτε να κατεβάσετε εκατοντάδες ιδέες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους QR κωδικούς.
5
6. QR code σε Βιτρίνες καταστημάτων.
Γνωρίζετε ότι οι QR κωδικοί μπορούν να οδηγήσουν σε συγκεκριμένες διευθύνσεις URL πάνω στο site σας? Μπορείτε να δημιουργήσετε τους QR κωδικούς που είναι ειδικά για ορισμένα προϊόντα μέσα στην ιστοσελίδα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προωθήσετε τα νέα σας προϊόντα ή προϊόντα τα οποία έχουν χαμηλές πωλήσεις.
6
7. Ηλεκτρονικός Κατάλογος με QR code
Δημιουργούμε έναν QR code για τον Κατάλογο των Προϊόντων σας. Ο εν λόγω κωδικός δημιουργείται και τοποθετείται, σε εμφανές σημείο στην επιχείρηση (μεγάλο ανεξίτηλο αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης), σε εταιρικό έντυπο που διανέμεται, σε καταχώρηση σε κάποιο περιοδικό. Ο QR κώδικας, θα οδηγεί σε Ηλεκτρονικό Κατάλογο με το εφέ του ξεφυλλίσματος. Οι εταιρείες, για να είναι στο προσκήνιο, προσφέρουν προϊόντα ή υπηρεσίες με κάποια οφέλη για τον καταναλωτή. Τα δε προϊόντα και οι υπηρεσίες συνήθως αλλάζουν εποχιακά. Εμείς δημιουργούμε ένα Εικονικό Βιβλίο (Ηλεκτρονικό Κατάλογο) με το εφέ του ξεφυλλίσματος που θα προσαρμόζεται στην οθόνη της συσκευής από την οποία τον βλέπετε.
7
8. QR code για διαγωνισμούς, εκπτώσεις, κληρώσεις και δώρα.
Αν κάτι από αυτά (δηλαδή Διαγωνισμοί, Εκπτώσεις σε συγκεκριμένα είδη, Κληρώσεις και Δώρα γενικά), θέλετε να τα καθιερώσετε, δημιουργείτε έναν QR κωδικό που οδηγεί σε κάθε καμπάνια από τα προαναφερόμενα, μέσω μιας Landing Page (Γνωστή σαν Σελίδα Προορισμού).
Παράδειγμα, ξεκινάτε μία καμπάνια προσφέροντας κουπόνια αγορών. Τον κωδικό QR που αντιστοιχεί σε αυτό, τον διανέμετε στα social, στο site σας, αλλά και από το φυσικό σας κατάστημα.
Μπορείτε να προωθήσετε τα νέα σας προϊόντα ή προϊόντα των οποίων θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις
8
9. Δωρεάν Downloads, με QR code
Θα μπορούσατε να παρέχετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδικές προσφορές, δίνοντάς τους κίνητρο ώστε να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας.
Έτσι εάν προωθείτε π.χ. ηλεκτρονικά βιβλία ή λογισμικό, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε κάποιους QR κωδικούς για τη διάνομή τους.
Όταν οι χρήστες σαρώνουν τον κώδικα, μπορείτε να τους τα παρέχετε αν θέλετε δωρεάν, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να τα κατεβάσουν (Download).
9
10. Direct mail
Το direct mail marketing είναι οποιαδήποτε φυσική αλληλογραφία που στέλνετε στους πελάτες με την ελπίδα ότι θα τους κάνει να προτιμήσουν την επιχείρησή σας. Σημειώστε, ότι το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να συμπεριλάβετε μια παρότρυνση προς τον παραλήπτη για δράση. Παράδειγμα: Δημιουργείτε έναν QR code στα Social, που οδηγεί σε κάποια συγκεκριμένη καμπάνια, προσφορά ή υπηρεσία με κάποιο δώρο. Λειτουργεί, επειδή, το μάρκετινγκ απευθείας αλληλογραφίας επηρεάζει τη θετική ψυχολογία της λήψης ενός φυσικού δώρου, αλλά και επί πλέον σαν στοιχείο μιας συνολικής καμπάνιας προώθησης, θα ανακαλύψετε και κάποια πλεονεκτήματα, όπως:
1.Το Direct Mail είναι αξιομνημόνευτο
2.Το Direct Mail έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας
3.Έχει μικρότερο ανταγωνισμό
4.Με το Direct Mail προσφέρονται πολλοί τρόποι για να γίνετε δημιουργικοί
Το άμεσο ταχυδρομείο μπορεί να προσφέρει τη βάση για μια επιχείρηση ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει τις παραδοσιακές προσπάθειες πωλήσεων μιας εταιρείας. Εκτός από το αντικείμενο, υπηρεσία ή κίνητρο που ταχυδρομείται, το άλλο βασικό στοιχείο μιας επιτυχημένης καμπάνιας άμεσης αλληλογραφίας είναι η λίστα σας – σε ποιον θα στείλετε ταχυδρομείο.
10

Προσοχή ! Ο διαδικτυακός τόπος "mybizqr.com" προορίζεται για πειραματισμό και για απλή ενημέρωση στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Η χρήση των κωδικών QR που θα δημιουργήσετε, πρέπει να γίνει με δικιά σας ευθύνη και μετά από δοκιμές για κάθε κωδικό.

Σας απαντάμε σε πιθανές απορίες σας. Δεχόμαστε ερωτήματά σας. 

Αξιοποίηση των QR codes

Φόρμας Επικοινωνίας