Είστε στην Σελίδα Περιεχόμενο των QR codes και διαβάζετε το Άρθρο:

Πληρωμές με PayPal QR codes

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί κάποια πληρωμή, συνήθως στην ιστοσελίδα που έχετε επισκεφθεί κάποιος σύνδεσμος, σας ανακατευθύνει σε έναν ιστότοπο ή σε άλλο προορισμό όπου με ασφάλεια πραγματοποιείται η διαδικασία της πληρωμής.

Η χρήση ενός κωδικού QR για την αποδοχή πληρωμών μέσω PayPal, λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να αποκτήσετε έναν κωδικό QR που δημιουργείται από το PayPal για την επιχείρησή σας. Όταν ο πελάτης σας είναι έτοιμος να πληρώσει, απλώς σαρώνει τον γραμμωτό κώδικα, ο οποίος θα τον ανακατευθύνει στον λογαριασμό της επιχείρησή σας στο PayPal. Συνδέεται στον ειδικό για αυτή τη συναλλαγή λογαριασμό, εισάγει το ποσό που θα πληρώσει, επιλέγει την πηγή χρηματοδότησής – όπως τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα – και ολοκληρώνεται η πληρωμή.

Περισσότερα εδώ: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/qrcode

Προσοχή ! Ο διαδικτυακός τόπος "mybizqr.com" βρίσκεται σε στάδιο δημιουργίας, προορίζεται για πειραματισμό, για απλή ενημέρωση στο συγκεκριμένο αντικείμενο και για ερασιτεχνική και μόνον χρήση. Η χρήση των κωδικών QR πρέπει να γίνει με δικιά σας ευθύνη και μετά από δοκιμές για κάθε κωδικό.

Σας απαντάμε σε πιθανές απορίες σας. Δεχόμαστε ερωτήματά σας.