Είστε εδώ: Άρθρα και Οδηγίες / Τύποι Κωδικών QR και Γενικές Πληροφορίες/

Στατικοί Κωδικοί QR

Εάν ο ίδιος ο κωδικός QR αποθηκεύει το περιεχόμενο της πληροφορίας, τότε πρόκειται για Στατικό Κωδικό QR.

Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να είναι: Σειριακός κωδικός, μήνυμα κειμένου, διεύθυνση URL, κωδικός πρόσβασης Wi-Fi ή στοιχεία επικοινωνίας.

Ένας στατικός κωδικός QR είναι ιδανικός για προσωπική χρήση, για αναγνωριστικά υπαλλήλων, πληροφορίες εκδηλώσεων, τεχνική τεκμηρίωση προϊόντων και πολλά άλλα.

Πρέπει να προσέξετε, γιατί όσο περισσότερα δεδομένα προσθέτετε στην πληροφορία που κρατά ο κωδικός QR, τόσο πιο πυκνό θα γίνεται το μοτίβο της εικόνας του.
Η καλή σύνδεση στο διαδίκτυο δεν είναι προαπαιτούμενο.

Εφόσον οι Στατικοί Κώδικες QR μπορούν να κωδικοποιήσουν πληροφορίες απευθείας, ενδέχεται να μην περιέχουν απαραιτήτως περιεχόμενο ιστού.
Επομένως, για τους στατικούς κωδικούς QR, δεν χρειάζεστε συνδέσεις στο Διαδίκτυο (Wifi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας) για πρόσβαση στις κωδικοποιημένες πληροφορίες. Απλά πρέπει να σαρώσετε τον κωδικό QR μέσω του smartphone σας και να δείτε το περιεχόμενο.

Προσοχή ! Ο διαδικτυακός τόπος "mybizqr.com" βρίσκεται σε στάδιο δημιουργίας, προορίζεται για πειραματισμό, για απλή ενημέρωση στο συγκεκριμένο αντικείμενο και για ερασιτεχνική και μόνον χρήση. Η χρήση των κωδικών QR πρέπει να γίνει με δικιά σας ευθύνη και μετά από δοκιμές για κάθε κωδικό.

Σας απαντάμε σε πιθανές απορίες σας. Δεχόμαστε ερωτήματά σας.